Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterisation of oat bran products with and without supercritical carbon dioxide extraction
Назив: | Characterisation of oat bran products with and without supercritical carbon dioxide extraction | Аутори: | Stevenson, David G.; Eller, Fred J.; Radosavljević, Milica ![]() ![]() |
Година: | 2007 | Публикација: | International Journal of Food Science and Technology | ISSN: | 0950-5423![]() ![]() |
Издавач: | Blackwell Publishing, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 42 br. 12 str. 1489-1496 | DOI: | 10.1111/j.1365-2621.2006.01370.x | WoS-ID: | 000251504100015 | Scopus-ID: | 2-s2.0-36849093376 | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/182 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560231 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.