Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterisation of oat bran products with and without supercritical carbon dioxide extraction
Назив: Characterisation of oat bran products with and without supercritical carbon dioxide extraction
Аутори: Stevenson, David G.; Eller, Fred J.; Radosavljević, Milica  ; Jane, Jay-lin; Inglett, George E.
Година: 2007
Публикација: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Blackwell Publishing, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 12 str. 1489-1496
DOI: 10.1111/j.1365-2621.2006.01370.x
WoS-ID: 000251504100015
Scopus-ID: 2-s2.0-36849093376
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/182
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560231
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

10
SCOPUSTM
10
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.