Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of the technological process of micronisation on biochemical changes in different cereals and legumes
Назив: Effects of the technological process of micronisation on biochemical changes in different cereals and legumes
Uticaj tehnološkog procesa mikronizacije na biohemijske promene u zrnu različitih žitarica i leguminoza
Аутори: Žilić, Slađana  ; Milašinović, Marija; Terzić, Dušanka
Година: 2007
Публикација: Časopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi / PTEP
ISSN: 1450-5029 Časopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi / PTEP Претражи идентификатор
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 1-2 str. 37-40
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/172
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560235
Пројекат: Ministarstvo nauke Republike Srbije, projekat br. BTN-321001B: Razvoj novih biološki vrednih proizvoda od kukuruza
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.