Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of the technological process of micronisation on biochemical changes in different cereals and legumes
Назив: | Effects of the technological process of micronisation on biochemical changes in different cereals and legumes Uticaj tehnološkog procesa mikronizacije na biohemijske promene u zrnu različitih žitarica i leguminoza |
Аутори: | Žilić, Slađana ![]() ![]() |
Година: | 2007 | Публикација: | Časopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi / PTEP | ISSN: | 1450-5029![]() ![]() |
Издавач: | Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 11 br. 1-2 str. 37-40 | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/172 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560235 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke Republike Srbije, projekat br. BTN-321001B: Razvoj novih biološki vrednih proizvoda od kukuruza | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.