Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effects of the technological process of micronisation on biochemical changes in different cereals and legumes
Naziv: Effects of the technological process of micronisation on biochemical changes in different cereals and legumes
Uticaj tehnološkog procesa mikronizacije na biohemijske promene u zrnu različitih žitarica i leguminoza
Autori: Žilić, Slađana  ; Milašinović, Marija; Terzić, Dušanka
Godina: 2007
Publikacija: Časopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi / PTEP
ISSN: 1450-5029 Časopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi / PTEP Pretraži identifikator
Izdavač: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 11 br. 1-2 str. 37-40
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/172
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560235
Projekat: Ministarstvo nauke Republike Srbije, projekat br. BTN-321001B: Razvoj novih biološki vrednih proizvoda od kukuruza
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.