Назив: | Behavior of Salmonella Typhimurium in pork minced meat and pork skin at different storage temperatures Preživljavanje Salmonella Typhimurium u usitnjenom mesu i koži svinja pri različitim temperaturama |
Аутори: | Karabasil, Nedjeljko ; Teodorović, Vlado ; Dimitrijević, Mirjana ; Pavlićević, Nataša ; Kureljušić, Jasna ; Đurić, Spomenka ; Sočo, Ivan; Savić-Radovanović, Radoslava |
Година: | 2013 |
Публикација: | Acta Veterinaria-Beograd |
ISSN: | 0567-8315 Acta Veterinaria, Beograd Претражи идентификатор |
Издавач: | Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 63 br. 5-6 str. 655-663 |
DOI: | 10.2298/AVB1306655K |
WoS-ID: | 000329380800015 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-84894302155 |
VBS COBISS: | 45366799 |
URI: | http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=45366799 http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/5464 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/45366799#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560690 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/984 https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/248 |
URL: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/984 https://doiserbia.nb.rs/Article.aspx?id=0567-83151306655K |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |