Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative analysis of the potential probiotic abilities of lactobacilli of human origin and from fermented vegetables
Назив: Comparative analysis of the potential probiotic abilities of lactobacilli of human origin and from fermented vegetables
Аутори: Petrović, Tanja  ; Dimitrijević, Suzana  ; Radulović, Zorica  ; Mirković, Nemanja  ; Rajić, Jasmina; Obradović, D.; Nedović, Viktor  
Година: 2012
Публикација: Archives of Biological Sciences
ISSN: 0354-4664 Archives of biological sciences Претражи идентификатор
Издавач: Srpsko biološko društvo, Beograd, i dr.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 4 str. 1473-1480
DOI: 10.2298/ABS1204473P
WoS-ID: 000312046200030
Scopus-ID: 2-s2.0-84867797167
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2066
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3067
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/214021132#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560764
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

6
SCOPUSTM
5
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца