Резултати

еНаука >  Резултати >  Biochemical Properties of Red Currant Varieties in Relation to Storage
Назив: Biochemical Properties of Red Currant Varieties in Relation to Storage
Аутори: Djordjević, Boban  ; Šavikin, Katarina  ; Zdunić, Gordana  ; Janković, Teodora  ; Vulić, Todor ; Oparnica, Čedo  ; Radivojević, Dragan  
Година: 2010
Публикација: Plant Foods for Human Nutrition
ISSN: 0921-9668 Plant Foods for Human Nutrition Претражи идентификатор
Издавач: Springer, Dordrecht
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 65 br. 4 str. 326-332
DOI: 10.1007/s11130-010-0195-z
WoS-ID: 000285096400002
Scopus-ID: 2-s2.0-78650214726
PMID: 21046468
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560955
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2388
Пројекат: Tradicionalni i novi proizvodi od plodova gajenih i samoniklih vrsta voćaka i vinove loze i nus-produkata u preradi, sa posebnim osvrtom na autohtone sorte: hemijska karakterizacija i biološki profil (RS-46013)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

50
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
34
OpenCitations
43
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.