Резултати

Назив: | Biochemical Properties of Red Currant Varieties in Relation to Storage | Аутори: | Djordjević, Boban ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Plant Foods for Human Nutrition | ISSN: | 0921-9668![]() ![]() |
Издавач: | Springer, Dordrecht | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 65 br. 4 str. 326-332 | DOI: | 10.1007/s11130-010-0195-z | WoS-ID: | 000285096400002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-78650214726 | PMID: | 21046468 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560955 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2388 |
Пројекат: | Tradicionalni i novi proizvodi od plodova gajenih i samoniklih vrsta voćaka i vinove loze i nus-produkata u preradi, sa posebnim osvrtom na autohtone sorte: hemijska karakterizacija i biološki profil (RS-46013) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |

SCOPUSTM

PubMed CentralTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.