Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of fermentation by Streptomyces sp. on antioxidant properties of spent coffee extracts
Назив: Effect of fermentation by Streptomyces sp. on antioxidant properties of spent coffee extracts
Аутори: Mihajlovski, Katarina  ; Pavlović, Marija  ; Milutinović, Milica  ; Šiler-Marinković, Slavica ; Dimitrijević-Branković, Suzana  
Година: 2012
Публикација: CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
Издавач: 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-867994027-8 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 1035-1039
Scopus-ID: 2-s2.0-84961340815
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1989
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561557
http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
URL: http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.