Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of fermentation by Streptomyces sp. on antioxidant properties of spent coffee extracts
Назив: | Effect of fermentation by Streptomyces sp. on antioxidant properties of spent coffee extracts | Аутори: | Mihajlovski, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food | Издавач: | 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012 | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-867994027-8![]() ![]() |
Колација: | str. 1035-1039 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84961340815 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1989 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561557 http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf |
URL: | http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.