Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of the level of trypsin inhibitors and thermal processing of soybeans to the size of broilers organs

Назив ![]() | Effect of the level of trypsin inhibitors and thermal processing of soybeans to the size of broilers organs | Аутори: | Beuković, Dejan M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Savremena poljoprivreda | ISSN: | 0350-1205![]() ![]() |
Издавач: | Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 3-4 str. 346-354 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561626 | URL: | http://polj.uns.ac.rs/wp-content/uploads/arhiva-savremena-poljoprivreda/2010Savremenapoljoprivreda34.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.