Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of the level of trypsin inhibitors and thermal processing of soybeans to the size of broilers organs
Назив Effect of the level of trypsin inhibitors and thermal processing of soybeans to the size of broilers organs
Аутори: Beuković, Dejan M.  ; Beuković, Miloš T.  ; Glamočić, Dragan M.  ; Niko Milošević; Ljubojević, Dragana  ; Ivković, Mirko M.  ; Siniša Bjedov  
Година: 2010
Публикација: Savremena poljoprivreda
ISSN: 0350-1205 Savremena poljoprivreda Претражи идентификатор
Издавач: Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 3-4 str. 346-354
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561626
URL: http://polj.uns.ac.rs/wp-content/uploads/arhiva-savremena-poljoprivreda/2010Savremenapoljoprivreda34.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.