Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of anatomical location within pork tenderloins on the quality of fast thawed steaks

Назив: | Effects of anatomical location within pork tenderloins on the quality of fast thawed steaks | Аутори: | Tomašević, Igor B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Meso | ISSN: | 1332-0025![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 17 br. 5 str. 455-460 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561651 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.