Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of new organic preparations based on zeolite and dolomite over some characteristics of the grape in R.Macedonia
Назив Effects of new organic preparations based on zeolite and dolomite over some characteristics of the grape in R.Macedonia
Аутори: Pešić, Vladan V.  ; B. Markovska
Година: 2017
Публикација: Book of Abstracts, . 3nd International Symposium for Agriculture and Food, 18-20. October, 2017,Ohrid, Macedonia
Издавач: Faculty of agricultural sciences and food, University Ss Cyril and Methodius in Skopje, Ohrid, R. Macedonia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978 - 9989 - 845 - 68 - 0 Претражи идентификатор
Колација: str. 426-426
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561700
URL: http://www.fznh.ukim.edu.mk/images/stories/2017/isaf2017/isaf_2017_book_of_abstract__web.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.