Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of Apple Pomace Flour Obtained Industrially by Dehydration as a Source of Biomolecules with Antioxidant, Antidiabetic and Antiobesity Effects
| Назив: | Evaluation of Apple Pomace Flour Obtained Industrially by Dehydration as a Source of Biomolecules with Antioxidant, Antidiabetic and Antiobesity Effects | Аутори: | Gorjanović, Stanislava |
Година: | 2020 | Публикација: | Antioxidants | ISSN: | 2076-3921 Antioxidants Претражи идентификатор |
Издавач: | MDPI AG | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 5 str. 413 | DOI: | 10.3390/antiox9050413 | WoS-ID: | 000539284200056 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85087803062 | PMID: | 32408574 | PMCID: | PMC7278621 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561981 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/722 |
URL: | https://www.mdpi.com/2076-3921/9/5/413 | Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd) | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |