Резултати

еНаука >  Резултати >  The impact of manufacturing process on the content of hard triglycerides, hardness and thermal properties of milk chocolate
Назив: The impact of manufacturing process on the content of hard triglycerides, hardness and thermal properties of milk chocolate
Аутори: Zarić, Danica  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  
Година: 2012
Публикација: Hemijska industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Savez hemijskih inženjera
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 66 br. 5 str. 735-741
DOI: 10.2298/HEMIND120210024Z
WoS-ID: 000314735800014
Scopus-ID: 2-s2.0-84869485805
VBS COBISS: 42603791
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2160
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14367
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2160
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/565358
Пројекат: Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014)
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

3
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца