Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant Activity of Pea Protein Hydrolysates Produced by Batch Fermentation with Lactic Acid Bacteria
Назив: Antioxidant Activity of Pea Protein Hydrolysates Produced by Batch Fermentation with Lactic Acid Bacteria
Аутори: Stanisavljević, Nemanja S.  ; Vukotić, Goran N.  ; Pastor, Ferenc  ; Sužnjević, Desanka; Jovanović, Živko S.; Strahinic, Ivana D.  ; Fira, Dorde A.; Radovic, Svetlana S.  
Година: 2015
Публикација: Archives of biological sciences
ISSN: 0354-4664 Archives of biological sciences Претражи идентификатор
Издавач: Inst Bioloska Istrazivanja Sinisa Stankovic, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 67 br. 3 str. 1033-1042
DOI: 10.2298/ABS150130066S
WoS-ID: 000366794800032
Scopus-ID: 2-s2.0-84950105658
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1961
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/565382
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/845
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2194
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/257946892#izum.si
Пројекат: Molekularni mehanizmi odgovora biljaka na abiotički stres-uloga transkripcionih faktora i malih RNK i analiza genetičkog diverziteta biljnih kultura od interesa za poljoprivredu i biotehnologiju (RS-173005)
Molekularna karakterizacija bakterija iz rodova Bacillus i Pseudomonas kao potencijalnih agenasa za biološku kontrolu (RS-173026)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

17
SCOPUSTM
8
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца