Резултати
еНаука >
Резултати >
High heat treatment of goat cheese milk. The effect on yield, composition, proteolysis, texture and sensory quality of cheese during ripening
Назив: | High heat treatment of goat cheese milk. The effect on yield, composition, proteolysis, texture and sensory quality of cheese during ripening | Аутори: | Miloradović, Zorana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | International Dairy Journal | ISSN: | 0958-6946![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 68 str. 1-8 | DOI: | 10.1016/j.idairyj.2016.12.004 | WoS-ID: | 000396951000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85009785445 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4386 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/565503 |
Пројекат: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.