Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of Anthocyanin-Rich Popping Maize Flour on the Phenolic Profile and the Antioxidant Capacity of Mix-Bread and Its Physical and Sensory Properties
Назив: Effects of Anthocyanin-Rich Popping Maize Flour on the Phenolic Profile and the Antioxidant Capacity of Mix-Bread and Its Physical and Sensory Properties
Аутори: Simić, Marijana  ; Žilić, Slađana  ; Vančetović, Jelena  ; Šimurina, Olivera  ; Filipcev, Bojana  ; Skrobot, Dubravka  
Година: 2018
Публикација: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
ISSN: 1230-0322 Polish Journal of Food and Nutrition Sciences Претражи идентификатор
Издавач: De Gruyter Poland Sp Zoo, Warsaw
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 68 br. 4 str. 299-308
DOI: 10.2478/pjfns-2018-0002
WoS-ID: 000446999400002
Scopus-ID: 2-s2.0-85045907719
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/565543
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/733
Пројекат: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

16
SCOPUSTM
6
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.