Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of Anthocyanin-Rich Popping Maize Flour on the Phenolic Profile and the Antioxidant Capacity of Mix-Bread and Its Physical and Sensory Properties
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effects of Anthocyanin-Rich Popping Maize Flour on the Phenolic Profile and the Antioxidant Capacity of Mix-Bread and Its Physical and Sensory Properties | Аутори: | Simić, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Polish Journal of Food and Nutrition Sciences | ISSN: | 1230-0322![]() ![]() |
Издавач: | De Gruyter Poland Sp Zoo, Warsaw | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 68 br. 4 str. 299-308 | DOI: | 10.2478/pjfns-2018-0002 | WoS-ID: | 000446999400002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85045907719 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/565543 http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/733 |
Пројекат: | Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.