Резултати

еНаука >  Резултати >  Reformulation of Traditional Fermented Tea Sausage Utilizing Novel (Digital) Methods of Analysis
Назив: Reformulation of Traditional Fermented Tea Sausage Utilizing Novel (Digital) Methods of Analysis
Аутори: Simunović, Stefan  ; Đorđević, Vesna Ž.  ; Rašeta, Mladen  ; Lukić, Mirjana  ; Lorenzo, José M.; Đekić, Ilija  ; Tomašević, Igor  
Година: 2022
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 8 str. 1090-1090
DOI: 10.3390/foods11081090
WoS-ID: 000785023800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85129087945
PMID: 35454679
PMCID: PMC9032227
URI: https://www.mdpi.com/2304-8158/11/8/1090
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/566906
https://unilib.phaidrabg.rs/o:1658
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6078
URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/11/8/1090
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd) (RS-200050)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

5
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца