Резултати
еНаука >
Резултати >
Reformulation of Traditional Fermented Tea Sausage Utilizing Novel (Digital) Methods of Analysis
Назив: | Reformulation of Traditional Fermented Tea Sausage Utilizing Novel (Digital) Methods of Analysis | Аутори: | Simunović, Stefan ; Đorđević, Vesna Ž. ; Rašeta, Mladen ; Lukić, Mirjana ; Lorenzo, José M.; Đekić, Ilija ; Tomašević, Igor | Година: | 2022 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 11 br. 8 str. 1090-1090 | DOI: | 10.3390/foods11081090 | WoS-ID: | 000785023800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85129087945 | PMID: | 35454679 | PMCID: | PMC9032227 | URI: | https://www.mdpi.com/2304-8158/11/8/1090 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/566906 https://unilib.phaidrabg.rs/o:1658 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6078 |
URL: | https://www.mdpi.com/2304-8158/11/8/1090 | Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd) (RS-200050) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |