Резултати

еНаука >  Резултати >  Isolation and identification of Enterobacteriaceae from traditional Serbian cheese and their physiological characteristics
Назив: Isolation and identification of Enterobacteriaceae from traditional Serbian cheese and their physiological characteristics
Аутори: Marković, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Žugić Petrović T.; Stefanović, Olgica  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Safety
ISSN: 0149-6085 Journal of Food Safety Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 38 br. 1
DOI: 10.1111/jfs.12387
WoS-ID: 000424168100017
Scopus-ID: 2-s2.0-85027864635
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/567685
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11263
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

24
SCOPUSTM
8
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.