Резултати

еНаука >  Резултати >  Isolation and identification of Enterobacteriaceae from traditional Serbian cheese and their physiological characteristics
Назив: Isolation and identification of Enterobacteriaceae from traditional Serbian cheese and their physiological characteristics
Аутори: Marković, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Žugić Petrović T.; Stefanović, Olgica  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Safety
ISSN: 0149-6085 Journal of Food Safety
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 38 br. 1
DOI: 10.1111/jfs.12387
WoS-ID: 000424168100017
Scopus-ID: 2-s2.0-85027864635
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/567685
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11263
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

17
SCOPUSTM
8
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.