Резултати
еНаука >
Резултати >
Isolation and identification of Enterobacteriaceae from traditional Serbian cheese and their physiological characteristics
Назив: | Isolation and identification of Enterobacteriaceae from traditional Serbian cheese and their physiological characteristics | Аутори: | Marković, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Žugić Petrović T.; Stefanović, Olgica ; Čomić, Ljiljana | Година: | 2018 | Публикација: | Journal of Food Safety | ISSN: | 0149-6085 Journal of Food Safety | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 38 br. 1 | DOI: | 10.1111/jfs.12387 | WoS-ID: | 000424168100017 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85027864635 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/567685 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11263 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
17
SCOPUSTM
SCOPUSTM
8
OpenCitations
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.