Назив: | Influence of immune activity of Cor a 9 from raw and roasted hazelnuts after gastric digestion |
Аутори: | Prodić, Ivana ; Smiljanić, Katarina ; Hoffmann-Sommergruber, Karin; Ćirković-Veličković, Tanja  |
Година: | 2021 |
Публикација: | Book of Abstracts: Unifood conference, Belgrade, September 24-25, 2021 |
Издавач: | Belgrade : University of Belgrade |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
ISBN: | 978-86-7522-066-4 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 142-142 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/568113 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5730 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5730 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718. Serbian Academy of Sciences and Arts Project F-26. FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics |
М-категорија: | |