Резултати
еНаука >
Резултати >
Amyloid-like aggregation influenced by lead(II) and cadmium(II) ions in hen egg white ovalbumin

Назив: | Amyloid-like aggregation influenced by lead(II) and cadmium(II) ions in hen egg white ovalbumin | Аутори: | Mijin, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Food Hydrocolloids | ISSN: | 0268-005X![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier B.V. | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 136 str. 108292-108292 | DOI: | 10.1016/j.foodhyd.2022.108292 | WoS-ID: | 000913247900004 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85141975330 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5268 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/568782 https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7189 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5987 https://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/1017 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) | М-категорија: | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |

SCOPUSTM

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.