Резултати

еНаука >  Резултати >  Variability of gluten proteins in wheat (Triticum aestivum L.)
Назив: Variability of gluten proteins in wheat (Triticum aestivum L.)
Аутори: Knežević, Desimir  ; Novoselskaya Dragovich, Aleksandra Yu; Kudryavtsev, Alexander M.; Paunović, Aleksandar  ; Matković Stojšin, Mirela  ; Kondić, Danijela ; Zečević, Veselinka  
Година: 2022
Публикација: Book of proceedings : XIII International Scientific Agriculture Symposium “Agrosym 2022”
Издавач: Istočno Sarajevo : Poljoprivredni fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99976-987-3-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 49-54
URI: http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/571
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/569001
Пројекат: Изучавање генетичке основе побољшања приноса и квалитета стрних жита у различитим еколошким условима
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.