Резултати

еНаука >  Резултати >  Serbian Traditional Goat Cheese: Physico-Chemical, Sensory, Hygienic and Safety Characteristics
Назив: Serbian Traditional Goat Cheese: Physico-Chemical, Sensory, Hygienic and Safety Characteristics
Аутори: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bulut, Sandra  ; Iličić, Mirela  ; Degenek, Jovana  ; Semedo-Lemsaddek, Teresa
Година: 2021
Публикација: Microorganisms
ISSN: 2076-2607 Microorganisms
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 1 str. 90-90
DOI: 10.3390/microorganisms10010090
WoS-ID: 000747481500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85122126077
PMID: 35056539
PMCID: PMC8778733
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/569543
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13807
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

1
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца