Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Serbian Traditional Goat Cheese: Physico-Chemical, Sensory, Hygienic and Safety Characteristics
Naziv: Serbian Traditional Goat Cheese: Physico-Chemical, Sensory, Hygienic and Safety Characteristics
Autori: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bulut, Sandra  ; Iličić, Mirela  ; Degenek, Jovana  ; Semedo-Lemsaddek, Teresa
Godina: 2021
Publikacija: Microorganisms
ISSN: 2076-2607 Microorganisms
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 10 br. 1 str. 90-90
DOI: 10.3390/microorganisms10010090
WoS-ID: 000747481500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85122126077
PMID: 35056539
PMCID: PMC8778733
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/569543
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13807
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

1
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca