Резултати

еНаука >  Резултати >  THE INFLUENCE OF TWO STARTER CULTURES ON THE MICROBIOLOGICAL STABILITY OF MACEDONIAN TRADITIONAL SAUSAGE
Назив: THE INFLUENCE OF TWO STARTER CULTURES ON THE MICROBIOLOGICAL STABILITY OF MACEDONIAN TRADITIONAL SAUSAGE
Аутори: Stojanova, Monika; Najdenovska, Olga; Đukić, Dragutin
Година: 2021
Издавач: Agronomski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 9788687611801 Претражи идентификатор
DOI: 10.46793/SBT26.441S
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/569991
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13200
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/43662089#izum.si
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца