Резултати

еНаука >  Резултати >  The hydrophobicity of enterobacteria and their co-aggregation with Enterococcus faecalis isolated from Serbian cheese
Назив: The hydrophobicity of enterobacteria and their co-aggregation with Enterococcus faecalis isolated from Serbian cheese
Аутори: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Nikodijević, Danijela  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2020
Публикација: Bioscience of Microbiota, Food and Health
ISSN: 2186-3342 Bioscience of Microbiota Food and Health
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 39 br. 4 str. 227-233
DOI: 10.12938/bmfh.2020-004
WoS-ID: 000581055600005
Scopus-ID: 2-s2.0-85107445807
PMID: 33117621
PMCID: PMC7573113
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13758
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/570904
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

6
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
4
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца