Резултати

еНаука >  Резултати >  Karakterizacija bakterija mlečne kiseline izolovanih iz zlatarskih sireva proizvedenih u domaćinstvu na dve geografski različite lokacije
Назив: Karakterizacija bakterija mlečne kiseline izolovanih iz zlatarskih sireva proizvedenih u domaćinstvu na dve geografski različite lokacije
Characterization of lactic acid bacteria isolated from artisanal Zlatar cheeses produced at two different geographical location
Аутори: Terzić-Vidojević, Amarela  ; Veljović, Katarina  ; Tolinački, Maja  ; Živković, Milica  ; Ostojić, Mihailo; Topisirović, Ljubiša  
Година: 2009
Публикација: Genetika-Belgrade
ISSN: 0534-0012 Genetika (Beograd) Претражи идентификатор
Издавач: Zemun : Unija bioloških naučnih društava Jugoslavije
Društvo genetičara Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 41 br. 1 str. 117-136
DOI: 10.2298/GENSR0901117T
WoS-ID: 000268916100011
VBS COBISS: 197448716
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/197448716#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571516
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/352
Пројекат: Изучавање регулације експресије гена одабраних индустријских микроорганизама
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

16
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца