Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Karakterizacija bakterija mlečne kiseline izolovanih iz zlatarskih sireva proizvedenih u domaćinstvu na dve geografski različite lokacije
Naziv: Karakterizacija bakterija mlečne kiseline izolovanih iz zlatarskih sireva proizvedenih u domaćinstvu na dve geografski različite lokacije
Characterization of lactic acid bacteria isolated from artisanal Zlatar cheeses produced at two different geographical location
Autori: Terzić-Vidojević, Amarela  ; Veljović, Katarina  ; Tolinački, Maja  ; Živković, Milica  ; Ostojić, Mihailo; Topisirović, Ljubiša  
Godina: 2009
Publikacija: Genetika-Belgrade
ISSN: 0534-0012 Genetika (Beograd) Pretraži identifikator
Izdavač: Zemun : Unija bioloških naučnih društava Jugoslavije
Društvo genetičara Srbije, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 41 br. 1 str. 117-136
DOI: 10.2298/GENSR0901117T
WoS-ID: 000268916100011
VBS COBISS: 197448716
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/197448716#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571516
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/352
Projekat: Изучавање регулације експресије гена одабраних индустријских микроорганизама
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

16
OpenCitations
20
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca