Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of antimicrobial and proteolytic activity of enterococci isolated from fermented products
Назив: Evaluation of antimicrobial and proteolytic activity of enterococci isolated from fermented products
Аутори: Veljović, Katarina  ; Fira, Đorđe ; Terzić-Vidojević, Amarela  ; Abriouel, Hikmate; Galvez, Antonio; Topisirović, Ljubiša  
Година: 2009
Публикација: European Food Research and Technology
ISSN: 1438-2377 European Food Research and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Springer, New York
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 230 br. 1 str. 63-70
DOI: 10.1007/s00217-009-1137-6
WoS-ID: 000270870600006
Scopus-ID: 2-s2.0-70350362176
URI: https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3977
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/378
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1024215989#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571534
Пројекат: Изучавање регулације експресије гена одабраних индустријских микроорганизама
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

22
SCOPUSTM
12
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.