Резултати

еНаука >  Резултати >  Enterococci from Raw-Milk Cheeses: Current Knowledge on Safety, Technological, and Probiotic Concerns
Назив: Enterococci from Raw-Milk Cheeses: Current Knowledge on Safety, Technological, and Probiotic Concerns
Аутори: Terzić-Vidojević, Amarela  ; Veljović, Katarina  ; Popović, Nikola  ; Tolinački, Maja  ; Golić, Nataša  
Година: 2021
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI, Basel
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 11 str. 2753-2753
DOI: 10.3390/foods10112753
WoS-ID: 000733902900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85119049514
PMID: 34829034
PMCID: PMC8624194
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571716
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1464
Пројекат: Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

19
SCOPUSTM
10
PubMed CentralTM
5
OpenCitations
18
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца