Резултати
еНаука >
Резултати >
Enterococci from Raw-Milk Cheeses: Current Knowledge on Safety, Technological, and Probiotic Concerns
Назив: | Enterococci from Raw-Milk Cheeses: Current Knowledge on Safety, Technological, and Probiotic Concerns | Аутори: | Terzić-Vidojević, Amarela ; Veljović, Katarina ; Popović, Nikola ; Tolinački, Maja ; Golić, Nataša | Година: | 2021 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор | Издавач: | MDPI, Basel | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 br. 11 str. 2753-2753 | DOI: | 10.3390/foods10112753 | WoS-ID: | 000733902900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85119049514 | PMID: | 34829034 | PMCID: | PMC8624194 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571716 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1464 |
Пројекат: | Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo) |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |