Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant and cytotoxic activity of red wine after in vitro simulated digestion in the presence of complex food matrix
Назив: Antioxidant and cytotoxic activity of red wine after in vitro simulated digestion in the presence of complex food matrix
Аутори: Đorđević, Neda O.  ; Stanisavljević, Nemanja  ; Todorovic Vukotić, Nevena  ; Novović, Katarina  ; Zakula, Jelena J.  ; Stanković, Dalibor  ; Pajović, Snežana B.  
Година: 2022
Публикација: Natural Product Research
ISSN: 1478-6419 Natural Product Research Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis Ltd, Abingdon
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 37 br. 6 str. 990-995
DOI: 10.1080/14786419.2022.2095380
WoS-ID: 000825251200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85133519942
URI: https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/10353
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571790
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1584
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.