Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant and cytotoxic activity of red wine after in vitro simulated digestion in the presence of complex food matrix
Назив: | Antioxidant and cytotoxic activity of red wine after in vitro simulated digestion in the presence of complex food matrix | Аутори: | Đorđević, Neda O. ; Stanisavljević, Nemanja ; Todorovic Vukotić, Nevena ; Novović, Katarina ; Zakula, Jelena J. ; Stanković, Dalibor ; Pajović, Snežana B. | Година: | 2022 | Публикација: | Natural Product Research | ISSN: | 1478-6419 Natural Product Research Претражи идентификатор | Издавач: | Taylor & Francis Ltd, Abingdon | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 37 br. 6 str. 990-995 | DOI: | 10.1080/14786419.2022.2095380 | WoS-ID: | 000825251200001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85133519942 | URI: | https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/10353 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571790 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1584 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2
SCOPUSTM
SCOPUSTM
1
OpenCitations
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.