Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulation Technologies for Food Industry
Назив Encapsulation Technologies for Food Industry
Аутори: Đorđević, Verica  ; Paraskevopoulou, Adamantini; Mantzouridou, Fani; Lalou, Sofia; Pantić, Milena  ; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  
Година: 2016
Публикација: Emerging and Traditional Technologies for Safe, Healthy and Quality Food
ISSN: 1571-0297 Претражи идентификатор
Издавач: Springer, New York
Тип резултата: Поглавље у монографији
Колација: str. 329-382
DOI: 10.1007/978-3-319-24040-4_18
WoS-ID: 000456660100018
Scopus-ID: 2-s2.0-85060690363
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3416
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/572942
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4152
Пројекат: COST Action "Yeast flavour production-New biocatalysts and novel molecular mechanisms (BIOFLAVOUR)" [FA0907]
Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

33
SCOPUSTM
11
OpenCitations
24
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.