Резултати
еНаука >
Резултати >
The characterisation of lactic acid bacteria during the fermentation of an artisan Serbian sausage (Petrovska Klobasa)
Назив: | The characterisation of lactic acid bacteria during the fermentation of an artisan Serbian sausage (Petrovska Klobasa) | Аутори: | Danilović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Meat Science | ISSN: | 0309-1740![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 88 br. 4 str. 668-674 | DOI: | 10.1016/j.meatsci.2011.02.026 | WoS-ID: | 000291180900010 | Scopus-ID: | 2-s2.0-79955036644 | PMID: | 21420794 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/572959 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/540 |
Пројекат: | Развој технологије сушења и ферментације Петровачке кобасице (Petrovská klobasá-ознака географског порекла) у контролисаним условима Изучавање регулације експресије гена одабраних индустријских микроорганизама |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.