Резултати

еНаука >  Резултати >  The characterisation of lactic acid bacteria during the fermentation of an artisan Serbian sausage (Petrovska Klobasa)
Назив: The characterisation of lactic acid bacteria during the fermentation of an artisan Serbian sausage (Petrovska Klobasa)
Аутори: Danilović, Bojana  ; Joković, Nataša  ; Petrović, Ljiljana; Veljović, Katarina  ; Tolinački, Maja  ; Savić, D.  
Година: 2011
Публикација: Meat Science
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 88 br. 4 str. 668-674
DOI: 10.1016/j.meatsci.2011.02.026
WoS-ID: 000291180900010
Scopus-ID: 2-s2.0-79955036644
PMID: 21420794
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/572959
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/540
Пројекат: Развој технологије сушења и ферментације Петровачке кобасице (Petrovská klobasá-ознака географског порекла) у контролисаним условима
Изучавање регулације експресије гена одабраних индустријских микроорганизама
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

39
SCOPUSTM
3
PubMed CentralTM
28
OpenCitations
34
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.