Резултати

еНаука >  Резултати >  Regression analysis in examination the rheology properties of dough from wheat and Boletus edulis flour
Назив: Regression analysis in examination the rheology properties of dough from wheat and Boletus edulis flour
Аутори: Nikolić, Nada Č.  ; Krasić, Marija Stojanović  ; Šimurina, Olivera  ; Cakić, Suzana  ; Mitrović, Jelena  ; Pešić, Mirjana  ; Karabegović, Ivana  
Година: 2023
Публикација: Journal of Food Composition and Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 115 str. 105022-105022
DOI: 10.1016/j.jfca.2022.105022
WoS-ID: 000902067200017
Scopus-ID: 2-s2.0-85141383739
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/573373
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6220
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200133 (Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet, Leskovac)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.