Резултати

еНаука >  Резултати >  Phytochemical characterisation, in vitro antioxidant and antidiabetic activity of Rosa arvensis Huds. extracts
Назив: Phytochemical characterisation, in vitro antioxidant and antidiabetic activity of Rosa arvensis Huds. extracts
Аутори: Žarković, Lazar D.  ; Mileski, Ksenija S.  ; Matejić, Jelena S.  ; Gašić, Uroš  ; Rajčević, Nemanja F.  ; Marin, Petar  ; Džamić, Ana M.  
Година: 2022
Публикација: Food Bioscience
ISSN: 2212-4292 Food Bioscience Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 50 str. 102125-102125
DOI: 10.1016/j.fbio.2022.102125
WoS-ID: 000896011500008
Scopus-ID: 2-s2.0-85143500662
URI: https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S2212429222005855
http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/5347
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/5575
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/573800
URL: https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S2212429222005855
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković')
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200178 (Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

6
SCOPUSTM
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.