Резултати

еНаука >  Резултати >  Plasmid content and bacteriocin production by five strains of Lactococcus lactis isolated from semi-hard homemade cheese
Назив: Plasmid content and bacteriocin production by five strains of Lactococcus lactis isolated from semi-hard homemade cheese
Аутори: Kojić, Milan  ; Strahinić, Ivana  ; Fira, Đorđe ; Jovčić, Branko  ; Topisirović, Ljubiša  
Година: 2006
Публикација: Canadian Journal of Microbiology
ISSN: 0008-4166 Canadian Journal of Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Canadian Science Publishing, Ottawa
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 52 br. 11 str. 1110-1120
DOI: 10.1139/W06-072
WoS-ID: 000243822100012
Scopus-ID: 2-s2.0-33846963757
PMID: 17215903
URI: http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/810
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1026261685#izum.si
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3969
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/248
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/574044
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

43
SCOPUSTM
20
PubMed CentralTM
38
OpenCitations
41
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.