Резултати
еНаука >
Резултати >
Inulin as a fat-reduction ingredient in chicken frankfurters with a reduced level of sodium - technological properties and consumer acceptance
| Назив: | Inulin as a fat-reduction ingredient in chicken frankfurters with a reduced level of sodium - technological properties and consumer acceptance | Аутори: | Petričević, Maja |
Година: | 2022 | Публикација: | Works of Faculty of Agriculture and Food Sciences | ISSN: | 2744-1792![]() Претражи идентификатор |
Издавач: | Faculty of Agriculture and Food Sciences University of Sarajevo | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. LXVII br. 72/2 str. 157-169 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/576187 http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/838 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
