Резултати

еНаука >  Резултати >  Allergenicity assessment of Cor a 8 from raw and roasted hazelnut upon oral-gastric digestion phase of INFOGEST protocol
Назив: Allergenicity assessment of Cor a 8 from raw and roasted hazelnut upon oral-gastric digestion phase of INFOGEST protocol
Аутори: Prodić, Ivana  ; Smiljanić, Katarina  ; Nagl, Christoph; Hoffmann-Sommergruber, Karin; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2021
Публикација: Book of Abstracts of the XXI EuroFoodChem Congress
Издавач: Sociedade Portuguesa de Química
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-989-8124-34-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 126-126
URI: http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/753
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5762
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5762
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/577528
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718
Serbian Academy of Sciences and Arts GA No. F-26
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.