Резултати

еНаука >  Резултати >  Sugar-mediated thermal stabilisation of C-phycocyanin from Arthrospira platensis
Назив: Sugar-mediated thermal stabilisation of C-phycocyanin from Arthrospira platensis
Аутори: Veličković, Luka  ; Nikolić, Milan  ; Minić, Simeon  
Година: 2022
Публикација: Serbian Biochemical Society, The XI Conference "Amazing Biochemistry" Novi Sad, Faculty of Sciences, 22nd and 23rd of September, 2022
Издавач: Belgrade : Serbian Biochemical Society
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7220-124-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 165-165
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5780
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/577538
Пројекат: ANSO, Project No. ANSO-CR-PP-2021-01
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200288 (Inovacioni centar Hemijskog fakulteta u Beogradu doo)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца