Резултати

еНаука >  Резултати >  Ultrasonication for production of nanoliposomes with encapsulated soy protein concentrate hydrolysate: Process optimization, vesicle characteristics and in vitro digestion
Назив: Ultrasonication for production of nanoliposomes with encapsulated soy protein concentrate hydrolysate: Process optimization, vesicle characteristics and in vitro digestion
Аутори: Pavlović, Neda  ; Mijalković, Jelena  ; Đorđević, Verica  ; Pecarski, Danijela; Bugarski, Branko  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Година: 2022
Публикација: Food Chemistry: X
ISSN: 2590-1575 Food Chemistry-X Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 str. 100370-100370
DOI: 10.1016/j.fochx.2022.100370
WoS-ID: 000821050400002
Scopus-ID: 2-s2.0-85132800371
PMID: 35782959
PMCID: PMC9240801
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/577918
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5384
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

15
SCOPUSTM
6
PubMed CentralTM
2
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца