Резултати

еНаука >  Резултати >  Development, Characterization and Incorporation of Alginate‐Plant Protein Covered Liposomes Containing Ground Ivy (Glechoma hederacea L.) Extract into Candies
Назив: Development, Characterization and Incorporation of Alginate‐Plant Protein Covered Liposomes Containing Ground Ivy (Glechoma hederacea L.) Extract into Candies
Аутори: Šeremet, Danijela; Štefančić, Martina; Petrović, Predrag  ; Kuzmić, Sunčica; Doroci, Shefkije; Mandura Jarić, Ana; Vojvodić Cebin, Aleksandra; Pjanović, Rada  ; Komes, Draženka
Година: 2022
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 12 str. 1816
DOI: 10.3390/foods11121816
WoS-ID: 000818364500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85132898846
PMID: 35742016
PMCID: PMC9222263
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5327
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/578003
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5327
Пројекат: : This research was funded by the Croatian Science Foundation under the project: “Formulating encapsulated systems of bioactive ingredients from traditional plants: mountain germander and ground ivy for the development of innovative functional food products” (IP-2019-045879).
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

24
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
2
OpenCitations
21
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца