Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative analysis of antibacterial and antioxidant activity of three different types of honey
Назив: Comparative analysis of antibacterial and antioxidant activity of three different types of honey
Аутори: Đurovic, Vesna  ; Mandić, Leka  ; Mijatović, Milica; Miletić, Nemanja  ; Radovanović, Mirjana  ; Mladenović, Jelena  ; Pešaković, Marijana  ; Đukić, Dragutin 
Година: 2022
Публикација: Acta agriculturae Serbica
ISSN: 0354-9542 Acta agriculturae Serbica Претражи идентификатор
Издавач: University of Kragujevac, Faculty of Agronomy
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 27 br. 54 str. 115-120
DOI: 10.5937/AASer2254115D
URI: https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/480
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/578616
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/15391
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200088 (Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet, Čačak)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200215 (Institut za voćarstvo, Čačak)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца