Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical characterization and antioxidant capacity of decaffeinated coffee extracts
Назив: | Chemical characterization and antioxidant capacity of decaffeinated coffee extracts | Аутори: | Radisavljević Tanja; Živanović Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Serbian Biochemical SocietyTenth Conference"Biochemical Insights into Molecular Mechanisms"Proceedings, The 10th Conference of the Serbian Biochemical Society: "Biochemical insights into molecular mechanisms”, Kragujevac, Republic of Serbia, 2021, 24.09.2021. | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 136-136 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=118400&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/581077 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.