Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical characterization and antioxidant capacity of decaffeinated coffee extracts
Назив: Chemical characterization and antioxidant capacity of decaffeinated coffee extracts
Аутори: Radisavljević Tanja; Živanović Nemanja  ; Pintać Diandra  ; Lesjak Marija  ; Mimica-Dukić Neda 
Година: 2021
Публикација: Serbian Biochemical SocietyTenth Conference"Biochemical Insights into Molecular Mechanisms"Proceedings, The 10th Conference of the Serbian Biochemical Society: "Biochemical insights into molecular mechanisms”, Kragujevac, Republic of Serbia, 2021, 24.09.2021.
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 136-136
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=118400&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/581077
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.