Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Potential utilization of citrus peel as a rich source of antioxidants
Naziv: Potential utilization of citrus peel as a rich source of antioxidants
Autori: Pintać Diandra  ; Bekvalac (Balog) Kristina  ; Orčić Dejan  ; Bajić Dejana  ; Mimica-Dukić Neda ; Lesjak Marija  
Godina: 2021
Publikacija: Book of Abstracts / Unifood conference, Belgrade, September 24-25, 2021, 2nd UNIFood Conference, 2021, 24th to 25th September
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7522-066-4 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 149-149
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=118406&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/581080
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.