Резултати

еНаука >  Резултати >  DETERMINATION OF FOOD RADIOACTIVITY BY MEANS OF LOW-LEVEL GAMMA SPECRTOSCOPY
Назив: DETERMINATION OF FOOD RADIOACTIVITY BY MEANS OF LOW-LEVEL GAMMA SPECRTOSCOPY
Аутори: Bikit Ištvan; Vesković Miroslav; Mrđa Dušan  ; Slivka Jaroslav; Krmar Miodrag  ; Forkapić Sofija; Podunavac-Kuzmanović Sanja  ; Feher Illes
Година: 2006
Публикација: 7th International Conference of Food Physicist, 7th International Conference of Food Physicist, Senta, Serbia, 2006, 30.06.-01.07., No 7
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=26491&source=eNauka&language=en
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/24970
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/581969
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.