Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj sastava, načina obrade toplotom i uslova skladištenja na kvalitet jela od usitnjenog, oblikovanog mesa
Назив: Uticaj sastava, načina obrade toplotom i uslova skladištenja na kvalitet jela od usitnjenog, oblikovanog mesa
THE INFLUENCE OF COMPOSITION, METHOD OF HEAT TREATMENT AND STORAGE CONDITIONS ON THE QUALITY OF CHOPPED FORMED MEAT MEAL
Аутори: Popov-Raljić Jovanka
Ментор: Oluški Velimir
Остала ауторства: Turkulov Jovan; Oluški Velimir; Tojagić Slobodan; Žlender Božidar
Година: 1988
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
University of Novi Sad, Faculty of Technology at Novi Sad
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=71382&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/582382
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.