Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj sastava, načina obrade toplotom i uslova skladištenja na kvalitet jela od usitnjenog, oblikovanog mesa
Назив: | Uticaj sastava, načina obrade toplotom i uslova skladištenja na kvalitet jela od usitnjenog, oblikovanog mesa THE INFLUENCE OF COMPOSITION, METHOD OF HEAT TREATMENT AND STORAGE CONDITIONS ON THE QUALITY OF CHOPPED FORMED MEAT MEAL |
Аутори: | Popov-Raljić Jovanka | Ментор: | Oluški Velimir | Остала ауторства: | Turkulov Jovan; Oluški Velimir; Tojagić Slobodan; Žlender Božidar | Година: | 1988 | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad University of Novi Sad, Faculty of Technology at Novi Sad |
Тип резултата: | Докторска дисертација | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=71382&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/582382 |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.