Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of parsley (Petroselinum crispum (Mill.) Nym. Ex A.W.Hill, Apiaceae) extracts on some biochemical parameters of oxidative stress
Назив: Effect of parsley (Petroselinum crispum (Mill.) Nym. Ex A.W.Hill, Apiaceae) extracts on some biochemical parameters of oxidative stress
Аутори: Popović Mira; Kaurinović Biljana; Trivic Svetlana; Ivetic Vesna
Година: 2005
Публикација: Proceeding of I International Food and Nutrition Congress, I International Food and Nutrition Congress, Istanbul(Turska), 2005, No I
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 192-192
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=13776&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/583889
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.