Резултати
еНаука >
Резултати >
Compositional characteristics, health benefit and risk of commercial bilberry and black chokeberry juices
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Compositional characteristics, health benefit and risk of commercial bilberry and black chokeberry juices | Аутори: | Torović Ljilja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Food Bioscience | ISSN: | 2212-4292![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 51 str. Art. No 102301 | DOI: | 10.1016/j.fbio.2022.102301 | WoS-ID: | 000912509300001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85144403538 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/585470 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=127971&source=eNauka&language=en |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.