Резултати

еНаука >  Резултати >  Compositional characteristics, health benefit and risk of commercial bilberry and black chokeberry juices
Назив: Compositional characteristics, health benefit and risk of commercial bilberry and black chokeberry juices
Аутори: Torović Ljilja  ; Sazdanić Darija  ; Atanacković Krstonošić Milica  ; Mikulić Mira  ; Beara Ivana  ; Cvejić Jelena  
Година: 2023
Публикација: Food Bioscience
ISSN: 2212-4292 Food Bioscience Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 str. Art. No 102301
DOI: 10.1016/j.fbio.2022.102301
WoS-ID: 000912509300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85144403538
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/585470
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=127971&source=eNauka&language=en
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

6
SCOPUSTM
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.