Резултати
еНаука >
Резултати >
Coefficient of explosion of grape oil repas in respect of variety, content of humidity and surface
Назив: | Coefficient of explosion of grape oil repas in respect of variety, content of humidity and surface | Аутори : | Koprivica, Ranko ; Veljkovic, Biljana ; Turan, Jan; Radivojević, Dušan; Ćurčić, Srećko ; Mileusnić, Zoran; Balalić, Igor | Година: | 2019 | Публикација: | Proceedings on Engineering Sciences | ISSN: | 2620-2832 Proceedings of Enginerring Sciences (PES) Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 1 br. 1 str. 518-525 | DOI: | 10.24874/PES01.01.068 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85130227310 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/16266 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5146 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/586046 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1940 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.