Резултати

еНаука >  Резултати >  Coefficient of explosion of grape oil repas in respect of variety, content of humidity and surface
Назив: Coefficient of explosion of grape oil repas in respect of variety, content of humidity and surface
Аутори Koprivica, Ranko ; Veljkovic, Biljana  ; Turan, Jan; Radivojević, Dušan; Ćurčić, Srećko  ; Mileusnić, Zoran; Balalić, Igor
Година: 2019
Публикација: Proceedings on Engineering Sciences
ISSN: 2620-2832 Proceedings of Enginerring Sciences (PES) Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 1 br. 1 str. 518-525
DOI: 10.24874/PES01.01.068
Scopus-ID: 2-s2.0-85130227310
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/16266
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5146
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/586046
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1940
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.