Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of mistletoe, propolis and olive oil to lipid peroxidation and production of oxygen radicals
Назив: | Influence of mistletoe, propolis and olive oil to lipid peroxidation and production of oxygen radicals | Аутори: | Ćebović Tatjana; Kaurinović Biljana; Savić R; Popović Mira | Година: | 2001 | Публикација: | Abstracts of EUROTOX 2001, XXXIX Congress of the European Societies of Toxicology EUROTOX 2001, Istanbul (Turska), 2001 | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 135-135 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=14076&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/588959 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.