Резултати

еНаука >  Резултати >  Traditional and Authentic Food of Ethnic Groups of Vojvodina (Northern Serbia)—Preservation and Potential for Tourism Development
Назив: Traditional and Authentic Food of Ethnic Groups of Vojvodina (Northern Serbia)—Preservation and Potential for Tourism Development
Аутори: Grubor Biljana; Kalenjuk Bojana  ; Djercan Bojan  ; Tesanovic Dragan; Banjac Maja; Lukic Tamara  ; Bubalo Milka  ; Ilić Udovičić Dragana; Šmugović Stefan  ; Ivanovic Velibor  ;
Година: 2022
Публикација: Sustainability (Switzerland)
ISSN: 2071-1050 Sustainability Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 3 str. 1805-1805
DOI: 10.3390/su14031805
WoS-ID: 000759792300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85123990981
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/591399
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=120280&source=eNauka&language=en
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

22
SCOPUSTM
3
OpenCitations
17
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.