Резултати

еНаука >  Резултати >  Chromatographic behavior of amino acids on thin layer of modified corn starch with 2,3 di O benzoyl-L(+)- tartaric acid anhydride
Назив: Chromatographic behavior of amino acids on thin layer of modified corn starch with 2,3 di O benzoyl-L(+)- tartaric acid anhydride
Аутори: Perišić-Janjić Nada; Đaković Tatjana  ; Miljković D.  ; Kuhajda Ksenija
Година: 1991
Публикација: Zbornik radova - Tehnoloski fakultet u Novom Sadu
ISSN: 0550-2187 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 22 str. 65-74
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/593104
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30215
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=9078&source=eNauka&language=en
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.