Резултати
еНаука >
Резултати >
Chromatographic behavior of amino acids on thin layer of modified corn starch with 2,3 di O benzoyl-L(+)- tartaric acid anhydride
Назив: | Chromatographic behavior of amino acids on thin layer of modified corn starch with 2,3 di O benzoyl-L(+)- tartaric acid anhydride | Аутори: | Perišić-Janjić Nada; Đaković Tatjana ; Miljković D. ; Kuhajda Ksenija | Година: | 1991 | Публикација: | Zbornik radova - Tehnoloski fakultet u Novom Sadu | ISSN: | 0550-2187 Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 22 str. 65-74 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/593104 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30215 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=9078&source=eNauka&language=en |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.